In 2001 begon “de Passe-Vite” als bistro, maar al snel groeide Bistro Passe- Vite uit tot een gezellig, familiaal restaurant.

Menu

 


Duo kroketje met gefrituurde peterselie 
of
Wildpaté met toast en confituur
of
Vitello tonnato 

 

Everzwijnfilet met wintergroentjes en een veenbessensaus 
of
Kabeljauw met  puree van butternut pompoen en een graantjesmosterdsaus  

of
Sliptongetjes met huisgemaakte tartaar 

of
Varkenswangetjes

 

 Crème Brûlée
of
Chocolademousse
of
Dame Blanche  
of
Warme appeltaart met ijs
of
Irish/Italian/Baileys Coffee


Zonder wijn 43.00

Arrangement huiswijn 53.00

 


Suggesties

Wildpaté

14.00

Hazerug filet 

1 filet 24.00 /2 filet 34.00

Kabeljauw 

26.00

Everzwijnfilet

26.00

Varkenswangetjes 

21.00