In 2001 begon “de Passe-Vite” als bistro, maar al snel groeide Bistro Passe- Vite uit tot een gezellig, familiaal restaurant.

Menu

 

Asperges op z’n vlaams

of
Kaaskroketjes met gefrituurde peterselie 
of
Gerookte zalm 

Kabeljauw , asperges en mosterdmousseline
of
Mechelse koekoek met asperges , dragonsaus en verse kroketjes
of
Sliptongetjes met huisgemaakte tartaar 

of
Varkenswangetjes

 Crème Brûlée
of
Chocolademousse
of
Dame Blanche of

Fraisiataartje  

of

Irish/Italian/Baileys Coffee


Zonder wijn 43.00

Arrangement huiswijn 53.00

 


Suggesties

Mechelse koekoek met asperges, dragonsaus en verse kroketjes 

26.00

Kabeljauwhaasje met asperges en mosterdmousseline

26.00

Asperges op z’n vlaams 

16.00/26.00

Asperges met gerookte zalm 

16.00/26.00

Asperges met Gandaham

16.00/26.00