In 2001 begon “de Passe-Vite” als bistro, maar al snel groeide Bistro Passe- Vite uit tot een gezellig, familiaal restaurant.

Menu

 

Kaaskroketjes met gefrituurde peterselie

of
Rundscarpaccio met rucola en parmezaanschilfers
of
Scampibrochette met appel , tomaat en currysaus

Kalfsribeye met boontjes en een blackwellsausje
of
Gegrilde zalm met een zuiderse puree en een licht safraansausjes
of
Sliptongetjes met huisgemaakte tartaar  

of
Varkenswangetjes

 Duo van citroensorbet/ limoensorbet met limoncello
of
Chocolademousse  

of
Warme appeltaart met ijs

of 

Dame blanche 

of

Irish/Italian/Baileys Coffee


Zonder wijn 43.00

Arrangement huiswijn 53.00

 

 

Suggesties

Scampibrochette met appel , tomaat en currysausje

16.00 /26.00

Kalfsribeye met boontjes en een blackwellsausje

26.00

Gegrilde zalm met een zuiderse puree en een licht safraansausje

26.00

Sliptongetjes met huisgemaakte tartaar

26.00